logow2

Groei in Ontwikkeling

Mar

Marianne Martens-Niemeijer, een coach met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en re-integreren van mensen. Daarnaast beschik ik over ruim 15 jaar ervaring in het trainen van teams, waarvan 7 jaar als gelicencieerd DISC®-trainer. 

Ik ben christen en de hulp die ik bied, wordt gegeven vanuit deze visie. Deze beperkt zich echter niet tot mensen met een zelfde levensopvatting. Een ieder die hulp zoekt, ongeacht overtuiging, religie of levensbeschouwing, is welkom bij Tools2Act.

 Het ontdekken en ontwikkelen van talenten is mijn talent. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hoogsensitief zijn. Tijdens speciale seminars over hoogsensitiviteit leren mensen omgaan met deze gave. Dat levert werknemers op die weten hoe ze deze gave kunnen inzetten. Daardoor vermindert de kans dat zij langdurig uitvallen, bijvoorbeeld door een burnout, aanzienlijk.

Naast alle activiteiten in Tools2Act, ben ik regelmatig spreker tijdens seminars - deze worden o.a. georganiseerd door de Bethabara Gemeenschap, maar ook op maat gemaakte (bedrijfs-) seminars behoren tot de mogelijkheid. Tijdens deze seminars ontvangen we mensen vanuit verschillende denominaties, maar ook mensen die geen christelijke levensovertuiging hebben. De praktijk heeft geleerd, dat dat voor de onderwerpen (bijv.Hoogsensitiviteit, DISC®, Burn-out training) geen belemmering is.

Kies uw taal

Aangesloten bij:

ACC

VCC

 Chrhulp

DISC certificatie logo

Volg Tools2Act op: