logow2

Groei in Ontwikkeling

Werken met een team in een bedrijf - waarom loopt het vaak stroef? Hoeveel 'kapiteins' zijn er in het team, en hoeveel 'stuurmannen'? En is er eigenlijk wel iemand die de lading goed verdeeld in het ruim?

Een van de factoren bij het werken in teamverband is altijd dat we wel 'denken' te weten wat de ander denkt  en wat de ander weet- maar dat in bijna 100 % van de gevallen NIET weten! Het lezen van lichaamstaal - een eigenschap die in vroeger tijden, en ook nu nog in natuurvolken, heel belangrijk was - in in onze moderne tijd vrijwel verloren gegaan. De realiteit is vrijwel nooit wat we denken te zien bij een ander.

Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften. Met de DISC team training krijg je hier meer inzicht in zodat je elkaar beter kunt begrijpen. Je leert afstemmen op de behoeften van de ander en daarmee zal de relatie en communicatie harmonieuzer zijn.

Communicatie in een team is  natuurlijk een belangrijks middel om een team goed te laten functioneren. Maar de samenstelling van een team is bepalend voor het functioneren!

Met de DISC®  training door Tools2Act, maakt ieder teamlid zijn/haar persoonlijke DISC-analyse.  Tijdens de dag ontvangt iedereen zijn persoonlijke DISC analyse op papier en is er tijd om de uitslag met de DISC-trainer te bespreken. Uiteraard wordt bij het bespreken van de individuele DISC-analyses de privacy van ieder teamlid goed bewaard, in het team wordt alleen de stijl bekendgemaakt.

Uit alle gemaakte analyses wordt  een totaal 'DISC stijl-schema' gemaakt, zodat u precies weet welke talenten in uw team aanwezig zijn. En u dus ook de juiste mens op de juiste plaats in het team kunt positioneren.

DISC schijf L

DISC® een investering  voor een professioneel draaiend team!

U kunt uw eigen persoonlijke DISC analyse in onze webshop bestellen 

Kies uw taal

Aangesloten bij:

ACC

VCC

 Chrhulp

DISC certificatie logo

Volg Tools2Act op: